Oj H*****E!

Idag hade vi en rätt seg dag i skolan, dels för att klassen i allmänhet var rätt stökig faktiskt och dels för att vi hade ett hål på 2 h mitt under dagen. Jag som inte äter lunch i skolan har ju i regel ingenting att göra när dem andra drar på lunch men idag var det inte bara jag som inte åt. (Egentligen har jag inte hela dagar så ofta, så det brukar inte vara något problem egentligen.) 
 
När jag slutat i alla fall så hämtade jag ut min cykel som var lagad. Så härligt när cykeln blivit ompysslad lite och däcken är pumpade! Glider framåt så lätt! Väl hemma var klockan runt 16 och jag var VRÅLHUNGRIG verkligen så jag stekte på lite kyckling i MCT som åts med SMÖR. Sen runt 16.50 drog jag en PWO och begav mig till gymmet. Idag var en sån dag då den verkligen behövdes kan jag säga. Om jag beger mig till gymmet tidigare under dagen så behövs den inte, men när det varit en seg skoldag och jag inte kommer iväg riktigt när jag vill så behövs det.
 
Blev ett bröst och armpass. Kändes brutalt mycket i armarna som fick en hyffsad pump. Kändes stora och svullna som tusan kan jag säga och kunde inte hålla armen fullt böjd eller helt rak för att musklerna pulserade och hade sig. Så skön känsla. Men samtidigt så var det ett sjuhelsikes jobbigt pass ändå. Svetten rann, musklerna var trötta och det var ren och skär beslutsamhet som lyfte de sista repsen på de sista seten kan jag säga. Men krigade mig igenom och det är det som är det viktigta! 
 
Imorgon väntar det härliga ben och magpasset igen. Direkt efter skolan hoppas jag på att bege mig till gymmet. Behöver nog åka hem till föräldrarna nämligen för att antingen hämta min morgonrock eller min onepiece för att ha i skolan på torsdag. Vi har "treadag" och alla i trean har då ett tema att klä ut sig efter om man vill och temat är inget mindre än "sleepover". Så det betyder att man kan gå runt med morgonfrilla, fulsköna kläder och bara se allmänt lökig ut UTAN att behöva skämmas. Nicenice säger jag bara! Så ser morgondagen i alla fall ut, 2 lektioner fysik -> gym -> buss.