Dubbla pass!

Igår tog jag en fullständig vilodag. Tog det bara lugnt och gjorde inte särskilt mycket. Övningskörde en del, och gjorde EN pinsam tabbe... Fick motorstopp om och om och om och om igen i uppförsbacke. Tyckte jag gjorde allting rätt men det gick bara inte. Tillslut inser jag att jag hade trean och inte ettan i. Då gick det f*n så mycket bättre kan jag säga. Det sjuka var att jag hittade dragläget och fick fart på bilen en rätt bra bit ändå. Därav att det tog tid att upptäcka. 

Hur som så var det rätt skönt med en hel dags vila. Men det var nog. Har precis kört pass ett av två för kvällen. Ungefär 60 minuter styrka och nu har jag snart vilat 45 minuter innan jag går in och kör 55 minuter zumba igen! Riktigt kul och fasen så bra koordinationsträning det är! Rätt annorlunda om man jämför med gymnastik och aerobics samtidigt som det är väldigt likt. Hahah! Det var kanske lite oklart sagt kände jag nu...

Men tar tillfället i akt och uppdaterar lite här tänkte jag. Så nu skriver jag, men ska snart möta upp en klasskompis som jag ska köra med, så ni får en bild på dagens pass med lite updates!