5 pass :3

Har varit rätt mycket nu att göra, så inte blivit något skrivet men träningen har blivit av ändå!
 
Har kört ben den 23 med kompis, grymt kul att köra med någon annan! Blev ett rätt "lugnt" pass då jag körde med en kompis och tyckte att det kan vara skönt att faktiskt tillbringa tid med kompisar. Gjorde även något som tog emot, men det var något som tar mig framåt. Vi var tidigare under dagen och fikade, då blev det bara kaffe men när hennes lillebror kom in och skulle handla kläder så följde jag med. Efter första affären så var han hungrig, jag var inte så jättehungrig men det kan ha berott på att jag inte var hemma och hade möjlighet att laga mat. Vi gick till en texmex restaurang och jag åt faktiskt där! Första gången sen jag insåg hur dåligt jag mådde som jag åt något som jag inte visste exakt vad det innehöll och faktiskt nog det första jag inte lagat själv eller hjälpt till med att laga. Fick en liten panikattack först men det gick faktiskt rätt bra trots allt. Insett att det håller inte att jag ska laga all mat själv hela tiden!
 
Den 24 var det körlektion på morgonen och sen axlar. Gick bra, faktiskt var det länge sen jag inte var nöjd med ett pass. Annars inte så speciellt pass...
 
Den 26, alltså i söndags var det ett nytt bröst/arm pass. Ökade i nästan alla övningar OCH körde bättre teknik! Dock fick jag ont i en axel under snedbänken och den har spökat lite sen dess... Hoppas att det ska ge sig...
 
27, så hade jag kroppsmätning. Upp 1,6 kg muskler och enbart 3 hg fett. Känns helt okej! Ökningen resulterade även i en minskning i fett%, och till sista mätningen hoppas jag på en än lägre fett% men det är inte ett krav. Tänker ge järnet nu och bygga den sista månaden och sen kanske jag "deffar" lite. Återstår att se. 
 
Blev ett axelpass samma kväll som gick utomordentligt bra! Allting funkade verkligen, men fick slänga om rätt mycket i passet för att gymmet var FULLT. Samma på gårdagens benpass, då jag ökade i knäböj och testade att "maxa" i mark. Markade 120 kg, en 2:a. Skulle nog kunnat gått lite tyngre eller kört några fler reps men vill spara ryggen lite nu när den faktiskt funkar. Men kul att se att det ger resultat i alla fall! :)