Snart slut!

Nu är det mindre än en vecka tills den praktiska delen av mitt gymnasiearbete är klart. Det är 6 dagar kvar och sen i tisdags har jag varit sjuk och inte kunnat träna. Det suger verkligen och jag har upptäckt inne på gymmets hemsida att mina 6 senaste pass inte registrerats eftersom att det är på kortgymmet och de har haft något fel på dörren, så man har bara kunnat gått rakt in i gymmet utan att dra kortet (finns två ställen man måste dra på, ett in i byggnaden och den reggar inte passen utan det gör den andra som sitter in till gymmet.) Nåja oklart men helt plötsligt ser min statistik för november inte lika snygg ut som den borde. Har kört 12 pass, men det finns bara 6 st reggade. Så det måste jag komma ihåg när jag summerar allt i rapporten. 
 
I oktober var antalet pass mycket bra! Då var det 24 pass om jag inte minns helt fel, på 31 dagar. Så det får jag vara nöjd med tycker jag. Och träningen går framåt, kör tyngre på alla övningar nu jämfört med när jag sist skrev faktiskt. Inklusive bänkpress som jag var tvungen att minska efter 2 månaders gymmande, men nu har jag ökat. Snart bänkar jag kroppsvikt! ;)
 
och angående min kroppsvikt så ska det bli mycket intressant att se det sista resultatet från mätningen. Gick upp rätt mycket vätska förut när jag testade kreatin, men det har jag lagt av med nu. Kände inte att det gav mig något, så jag slutade. Om jag är en "non-responder" eller om jag bara inte höll på tillräckligt länge vet jag inte. Men efter 3-4 veckor så anser jag att jag borde fått resultat av det. Hur som så har jag tappat 3-4 kg vätska bara genom att sluta med det, så ångesten över vikten har gått ner och det är skönt. Sista mätningen hade ju varit betydligt mer intressant om jag hade möjlighet att träna som jag vill in i det sista, men halsflussliknanade symtom är inte kul och jag vill inte bli sjukare än jag är just nu. Satsar på att vara helt frisk på söndag och då köra slut på benen, bröst och armar på måndag och sen axlar och rygg på tisdag. 
 
De sista passen tänkte jag antingen köra 2x10 + 5x5 (10 sek vila), eller myoreps. Har inte kört myoreps på länge så vet inte hur jag svarar på det, och 2x10 + 5x5 körde jag för inte allt för länge sen och jag gillade det men vet inte om jag fick så mycket massa som jag förväntade mig. Det blir att leta runt lite för att se vad som kan ge mig en liten "chock" nu in i det sista. Oavsett resultatet så kommer jag nog vara nöjd. Minst 4 kg muskler på 3 månader får man vara nöjd med! Skulle ju vara skönt om fettet legat still eller rört sig minimalt men eftersom att jag tappat så mycket vätska så lär fettprocenten gått upp lite... Känner mest att just nu så kan jag väga lite mer, för det är ju trots allt vinter och det är först i sommar som jag behöver visa kroppen på stranden! ;)
 
Tävlingsplanerna är på väg att bli verklighet nu! Nästa vecka när jag får resultaten så kommer jag även ta bilder och skicka in till "team keto" och se vad Martina har att säga om mina tävlingsmöjligheter! Skulle vara sjukt kul att tävla för ett rent keto-team! Det blir nog men's physique som det ser ut nu! :D