Besöksrekord, jag klagar inte!

Ojoj, besöksrekord. Inte så konstigt. Haft bloggen väldigt kort tid och sen skrev jag ju ut länken i Skaldemans-LCHF gruppen på facebook för att dela med mig lite om min bakgrund och vad som fick mig att hamna där. Riktigt bra grupp förresten som ni borde gå med i om ni äter strikt-LCHF eller tänkt börja! Men på bara någon timme så fick jag helt plötsligt en stor uppåtgående trend på besöksmätaren. Riktigt kul! Dock har ni läsare varit lite tystlåtna av er? Inte så mycket respons. Skärpning på er! ;)
 
Kvällen har varit lugn och jag känner inte något behov av att äta, åt en rätt fet middag. Ugnsbakad, välkryddad lax med räksmör och sen lite extra smör bara för att. Mycket gott. Har dock haft ett litet sug efter kokos eller något åt det hållet, typ ketobollar eller kokos&kanel-smör. Typ det godaste jag vet just nu, och så enkelt att det är farligt! Värm (inte smält, värm) lite smör i micron, i med kokos och kanel. Rör runt och ät! Ketogent som bara den och fyllt med energi. Tar man kakao så blir det ju typ ketobollsmet men igår när jag testade med kanel så var det en fullträff för mig! 
 
 
imorgon har jag planer att åka in till Visby för att gå runt lite på Almedalsveckan. Tänkte kolla upp om det finns något hälso/kost-seminarium med paleolitisk eller lågkolhydratskost. Skulle varit kul om det fanns i alla fall. Finns det någon därute som har koll? :)