Svikit paleoliten i mig!

Har idag och igår gjort avsteg från den paleolitiska delen av min kost. Har fått i mig mejeriprodukter. I förrgår fick jag i mig yttepyttelite utav misstag. Igår och idag var det lite mer av egen vilja, inte riktigt egen vilja men kunde inte stå emot rösten i huvudet som igår ville smaka på köttfärsgrytan jag gjort till övriga familjen (och god var den. Tydligen kan jag laga viss mat utan att behöva smaka. Alltid lika spännande om jag haft i för lite salt eller för mycket cayennpeppar, för det är ett vanligt misstag i min egen mat som jag ändå smakar av, haha!) och idag sa den åt mig att äta ost. Och det har jag gjort. Inte i enorma mängder men ändå. Kände att när jag ändå var igång kunde jag lika gärna kunde äta lite parmesan också, rikt på kalcium!  
Hur som så ska jag väga in mig imorgon, sista gången innan september. Insåg idag även att det är 3 månader och 2 veckor kvar tills jag blir 18. Med andra ord 3 månader att komma i toppform på och 2 veckor att panikdieta om det inte gått som jag tänkt mig! ;) Skämt åsido, men inte långt kvar och jag vill ha en bra fysik när jag blir 18. Så nu ska första steget tas genom att inte väga mig utan mer bry mig om hur kroppen ser ut! Jag ska bygga upp lite muskler och bli av med fett!
 
Planerat upp första veckan såhär:

kost: Strikt-LCHF (som om man förväntade sig något annat...)
 
Träning:
Fredag: Ben/Intervaller
Lördag: Promenad
Söndag: Helkropp
Måndag: Promenad
Tisdag: Överkropp&Mage/Simning (?)
Onsdag: Intervaller
Torsdag: Promenad
 
 
Träningspassen kommer att vara hemmaträning när det gäller styrketräning. Kommer köra HIIT-style när jag kör styrka. Den 1 september när jag flyttar in till Visby så kommer jag att införskaffa gymkort illa kvickt och ska förhoppningsvis ha hittat ett program som jag kan följa. Så skönt att ha ett program färdigt och bara följa. Eventuellt har jag komponerat mitt egna, lär köra en 3 dagarssplitt med helkropp 1 gång per vecka. Totlat 4 pass styrka och eventuellt lite kardio på det. Jag är taggad! Men först och främst ska vågen ut och måttbandet in! Inte så snällt mot mig själv att inta mjölkprotein såhär kvällen innan första invägning och mätning dock...